NY Summer 2019 _ Rejuvenating Frankincen

Keaslian Dalam & Kecantikan Luar

Ditubuhkan pada tahun 1981, Neal's Yard Remedies adalah sebuah apoteker moden, mewujudkan kesihatan dan kecantikan semulajadi dan organik yang memenangi anugerah. Dari permulaan kecil di sudut Covent Garden yang tenang, kami kini menjadi pemimpin global dengan kehadiran yang semakin meningkat di lima benua - namun tetap berpegang pada keyakinan kami bahawa kecantikan luar dan kesihatan dalaman harus seimbang.

We use the highest possible percentage of organic ingredients as they are kinder to the earth – and kinder to you.

Using ethically sourced herbs, botanicals and essential oils, our experts handcraft potent blends of love, science and nature.

Perjalanan kita

Permulaan kami

Neal's Yard Remedies memulakan kehidupan di Covent Garden pada tahun 1981, yang diasaskan oleh penyokong kesihatan semula jadi, Romy Fraser.

Logo kami

Pokok kita melambangkan kepercayaan kita

bahawa kecantikan luar dan kesihatan dalaman harus seimbang.

Botol biru ikonik kami ...

... melindungi produk kami dari UV. yang bermaksud kita boleh membuat produk yang lebih segar dengan pengawet yang kurang.

Mesra haiwan

Kami menguji manusia yang bersedia
dan tidak pernah diuji pada haiwan.

Cruelty-Free-International-Leaping-Bunny

Apoteker moden

Kami menyusun kepakaran kuno apoteker dengan bahan semulajadi, organik dan inovasi canggih.

Kempen

Kami menyusun kepakaran kuno apoteker dengan bahan semulajadi, organik dan inovasi canggih.

Bersertifikat organik

Kami adalah perintis dalam kecantikan dan kesihatan organik yang disahkan, yang telah disahkan oleh Persatuan Tanah sejak tahun 1991.

Perintis beretika

Pada tahun 2014, kami menjadi jenama kesihatan dan kecantikan pertama yang menerima 100/100 untuk etika oleh Organisasi Syarikat Etika.

Bahan-bahan semulajadi

Kami menggunakan herba semula jadi, organik dan etika, tumbuhan dan minyak pati yang bebas dari bahan kimia yang berbahaya.

Bilik Terapi

Dari muka ke urut dan akupunktur, pakar kami menawarkan rawatan kelas dunia di Bilik Terapi yang kami ketenangan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai terapi kami dan dapatkan Bilik Terapi terdekat, klik di sini.

Kami melakukan segala perkara ini
anda boleh merasa baik dan kelihatan baik secara semula jadi

Promo3_Banner.jpg

Ibu pejabat eko kami

Perniagaan Inggeris yang bangga, kami mempunyai kilang, pejabat dan kedai eko di pedalaman yang indah di Dorset Utara.

Ku

Pengeluaran berskala kecil

Kami membuat produk kami dalam kelompok kecil untuk memastikan ia segar dan berkesan. Pasukan pengeluaran kami mengisi, label dan pakej produk kami sebelum memeriksa setiap botol, balang dan tiub dengan tangan untuk memastikan kualiti dan konsistensi.

Ku

Reka bentuk yang mampan

Dengan pengurusan udara yang cekap tenaga, air hujan dan kitar semula greywater di bilik mandi kami, sistem pam haba sumber udara dan panel solar, reka bentuk bangunan yang memenangi anugerah kami memastikan jejak karbon kami kekal minimum.

Ku

Taman organik

Ibu pejabat eko kami terletak di taman ekar, padang dan padang rumput organik. Di sini di mana Ketua Gardener Fraser dan pasukannya tumbuh calendula organik, wort St. John, verbena dan bau lemon yang digunakan dalam banyak produk kegemaran kami.

Botol Biru untuk Masa Depan Hijau

Kami suka botol biru dan balang ikon kami. Pigmen biru mengurangkan cahaya yang menjangkau produk, membantu melindungi aroma halus dan sifat herba, yang membolehkan kita membuat penjagaan kulit dengan sedikit, jika ada, pengawet. Kami kerap menunggang botol kaca buatan Yorkshire untuk memaparkan kedai - pop di kedai untuk melihat! Salah satu contoh yang menakjubkan adalah candelier botol biru di kedai kami di Westfield, London. Kami berharap ini memberi inspirasi kepada anda untuk mendapatkan kreativiti dan menggunakan semula botol anda dengan cara anda sendiri! Jika tidak, sila lakukan kitar semula mereka.

 

Kelulusan & Sijil kami:

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle